Hi ibu ii semua nak tnya kalau demam selsema kena pi jumpak doktor jgk ka. Klau beli panadol biasa?

Badan tak panas sngat pon selsema ja klau boleh xlarat pi klinik/hospital..

3 Các câu trả lời

skrg ni covid,influenza,denggi mencanak naik..x semestinya kena demam..simptom² kita xtau..klu rasa x sihat better jumpa doktor..sbb apa..sbb pregnant ni kita xtau kuman tu mcm mn..bdn kita..kita je tau mcm mn..

kalau saya, saya go direct klinik tak berani beli ubat dkt farmasi walaupun panadol spjg mengandung, apa2 sakit mmg go direct klinik

makan panadol biasa pon boleh kalau demam xkuat sgt . Cuma panadol ni lambat sikit nk berkesan dgn selsema

2mo trước

kalau demam xkuat xperlu pon ke klinik just beli panadol kat farmasi ckp nak panadol untuk ibu preggy tapi klau demam selsema kuat smpai xlarat , pening kena pegi cek klinik nnti doc akan bagi ubat selsema yg sesuai untuk ibu preggy