sakit badan

Assalamualaikum, saya dh nk masuk 29w skrg tgh sakit sgt bahagian kanan belakang badan. tulang rusuk kanan pun sakit sgt. dh mengurut tp still makin sakit. macam mana ya nk kurangkan?

2 Các câu trả lời

baby mkin mmbesar tu dia menolak. sebab tu kita slalu rasa sakit.. bnda tu normal je.. klo xbole duduk lama tukar position baring plk ke xpun berdiri bagi dia ruang ..

sama la dengan saya , 29w juga sakit sangat bahagian kanan . tiap kali nak tidur mesti mengiring kiri dulu dah penat sangat baru mengiring kanan walau sakit .