Ruam kat badan anak

Badan anak umur 1tahun 5bulan naik ruam , lepas tu anak selalu menggaru kaki dengan tangan sampai kulit jadi kasar kesan menggaru tu. Apa nak pakai kat kulit anak ye ??#pleasehelp #firstbaby #firstmom

4 Các câu trả lời

awak cuba pakaikan lotion ni . anak saya naik ruam susu , cuba apply lotion ni sebab ramai share berkesan .. Alhamdulillah 3 hari lepas apply tu clear dh dia punya skin dari ruam susu. boleh apply selepas mandi ✨ semoga membantu https://vt.tiktok.com/ZS8qAUfuv/

try guna ni..ank saya ruam susu kt muka letk beberapa hari hilng..

cuba tukar sabun mandi anak. pakaikan dia lotion

tukar sabun mandi anak