GDM on 3rd Trimester

Bacaan BSP pagi tinggi & kena on insulin mlm, ada effect tak untuk bersalin? Sbb taknak induce 😖

1 Trả lời

gdm on ubat/insulin mmg kena serah diri 38w sis. kalau taknak induce, cari la petua2 natural induce. tp sebenarnya jgn letak dlm kepala yg induce tu sakit sgt2 nak tercabut nyawa ke apa. contractions biasa pun sakit. terpulang pd org, ada org tahap penerimaan kesakitan dia tinggi, so induce/contractions dia rasa biasa2 je. ada org yg penerimaan rendah, sakit sikit pun dah sakit sgt. kena sentiasa positif & fikir nak baby selamat dilahirkan je tauuu. sy pun kalau ikutkan kena serah diri 38w nanti. tp tunggu jumpa O&G 36w dulu cmne.

1y trước

Tq sis, takut sbnarnye sbb yg 2nd ni sangkut gdm plak, kena insulin mlm sbb bacaan bsp pagi tak cantik