40weeks already today 9/12/21

Baby xnak kluar lgi..mommy xsabar dah ni tggu baby..ade dengar gak org ckap anak sulong ni mmg slalunya lmbat skit..klaw tak deliver lgi..hari rabu depan 15/12 mommy kene serah diri😅 adehh..risau..tkod sgt kene ceasar..mudah mudahan Allah permudahkan segala urusan..aamiin #firstbaby #1stimemom #anakpertama

12 Các câu trả lời

Moga urusan sis bersalin dipermudahkan... Sy pon tggu mse juga sis... Doakan sy dipermudahkan urusan bersalin...

Semoga dipermudahkan urusan bersalin nanti.. banyakkan baca doa nabi yunus👍🏼

semoga mommy dan baby dipermudahkn urusan semuanya nnti ye..aamiin☺

alhamdullillah..semoga dipermudahkan..aamin 🤲🥰

Semoga dipermudahkan urusan🤲🏻

Semoga dipermudahkn urusan mommy..

semoga dipermudahkan urusan mommy 😊

3y trước

tq 🥰 esok serah diri dah

semoga dipermudahkan urusan mommy..

3y trước

aamiin..tq sis 😍

Semoga urusan sis dipermudahkan yer

3y trước

aamiin tqvm sis 🥰

Semoga dipermudahkan ye 🥰

3y trước

🥰🥰