Newborn mengigau

Baby umur 26 hari. Dah seminggu baby asyik mengigau time tidur. Dia kadang tu menangis & kadang tu menangis teran sampai biru2 bibir. Kita yg takut tengok. Taktahu nak buat apa. Menjerit kuat sangat. Kadang tu dia ngantuk, tapi menangis teran sampai takde suara. Ada yg boleh bagi tips? Saya first time mom. #pleasehelp #firstbaby #firs1stimemom terima kasih

4 Các câu trả lời

sis boleh bukak ayat² alquran time dia tidur . lg 1 bacakan then tiup kiri kanan n ubun² dia

9mo trước

Bukan time malam je, kadang2 tu siang pun sama. Mata mengantuk tapi menangis. Dah ridur pun tiba2 menangis. Quran sentiasa pasang juga. Baca ayat qursi tepi telinga. Kadang tak lut pun