Tips for baby twin please.. because my husband also have twin on he sibling's... N I want baby twin.

Baby twin .............

2 Các câu trả lời

Tanya doktor pakar O & G. Dgr baik-baik penjelasan dia jika sis berpeluang berjumpa doktor pakar O & G. Kita bukan Tuhan. Anak rezeki drp Allah. Sebanyak mana kita mencuba jika belum masanya Allah takkan beri & Allah pasti beri sesuai kemampuan. Belajarlah menerima & bersyukur atas apa yg Allah beri. Allah pasti tambahkan nikmat-Nya kpd org yg bersyukur.