Missed Miscarriage first trimester.. Boleh share pengalaman tak

Baby tak berkembang masa first trimester sepatutnye baby dah 10w tp bila scan bb br 6w.. Ada ibu2 yg berpengalaman mcm ni tak? Nak Tanya kene berpantang mcm mn n kene berurut tak? #ingintahu #firsttimemisscariage

1 Trả lời

pernah alami. dari awal scan mmg nmpk kantung je. sampai la week 10 scan pun kantung masih 5w tade progress. then bleeding and turun kantung. pergi hospital scan clear tak kena buat dnc alhamdulilah. sy gugur bulan 2 tahun ni bulan 8 tahu pregnant balik. saya tak berurut pun sbb tak berkesempatan tapi sy ada amalkan jamu and rest dlm 2w masa lepas gugur tu

11mo trước

Sis mkn jamu apa ye, blh kongsi tak