Lactose free FM

Baby sye da 5 bulan next month 6 bulan..baby skrg minum susu mix fm & df..susu fm Nan Lactose free tu bole minum smpai setahun kan..ada ke baby ibu2 yg tukar ke susu yg biasa..ada effect tak? Ingatkan nnti da 6 bulan sye nk try bagi susu biasa..9

1 Trả lời

4mo trước

Terima kasih sangat2 untuk info..nnti appointment anak sye tanya misi