Ragam baby

Baby sya kuat meragam siang hari...dia meragam time nk bg susu...dia nk tido dulu...lpas bgun baru minum...sllu gap susu 2 jam tpi disebabkan dia nk tido dulu jady gap 3 jam...normal ke baby mcm tu?? baby 3 bulan

2 Các câu trả lời

xperlu feed baby ikot time. just feed baby ikot demand baby awak. mean demand baby awak setiap 3jm sekali.

2y trước

Kalau baby 3 bulan tido sampai 4 atau 5 jam lebih perlu tak kita kejut dia or biar dia bangun sendiri ?

boleh. ikut shj demand dia

2y trước

terima kasih sis