Baby susah burp

baby sy umur 1bulan 13 hari.. susah nak burp .. dah try mcm2 position.. dan kalau lepas minum susu dia ngantuk selalu terus bagi baring lepas dia bagun sellau tak selesa lepas tu muntah .. apa yang patut sy buat#firstmom

2 Các câu trả lời

bila baby dah baring,then nmpk dia meneran tak selesa atau dia nangis ke terus angkt tepuk..sy buat cmtu bila lenguh lama sgt tepuk dia..

pastikan kedudukan kepala tinggi Masa tdo,atau slps susu tu gendong dlu 5-10 mnit Bru barengkn die