Menyusu badan

Baby sy tak pernah mnyusu badan sejak lahir dan skrg umurnya hampir 2 bulan. Adakah masih boleh dia untuk pandai menyusu badan? Sebab skrg sy baru sahaja sembuh dari bengkak susu dan ramai yang cakap, sy bengkak susu disebabkan anak tak pernah menyusu badan.

3 Các câu trả lời

bby awak dh 2 bulan and skrng baru awk sembuh dri bengkak susu??? kiranya awk dh bengkak susu selama nak dekat 2 bulan ke? sebelum ni bengkak susu awk tak pam ke?