Baby 1bulan 12hari (tak berak 2 hari) esok masuk hri ketiga of xberak (susu formula)

Baby sy menyusu susu Formula , macam mna ya nk bg bby berak . Dh dua hri xberak , esok msuk hri ketiga if xberak lagi .. sy da try buat urutan smua tp masih xberak . Baby sy menyusu pn xkuat😭 3jm 1oz stgh ja . Baby girl .#firstmom #bantusharing #Sharing_dong_Bund #ingintahu

2 Các câu trả lời

Cam saya baby girl juga baru 22 hari,tapi berak ok,start lahir saya bagi minum susu dutchbaby jer,berak ok jer dlm 1 hari mesti ada berak..Baby sis minum susu formula apa??

4mo trước

Lactogen sis . Dh 2 hri keras pop , if msh keras esok sy akn tukr pegi dutch baby .

Baby meragam tak ? Kentut tak ? Mungkin susu tu tak sesuai . Try tukar susu lain .

4mo trước

Baby xmeragam , dia berak juga akhirnya lepas 2 hari tp sembelit + pop keras . Kentut kencing smua ok perut xkeras . Sy pki lactogen