Baby 6 bulan 31 hari.. 2hb ini baby Sy masuk 7 bulan

Baby Sy dh tumbuh Gigi 2 atas,2 bawah.. lepastu kemarin Sy tngok tumbuk lgi satu dekat atas.. lepastu dia tak nak,nak je makan.. dia mkn dl 8 suap ,9 suap lepastu tk nak dia buat muka..tapi menyusu Dia nak ..Sy bgi 160 ml susu..abis selalu ada juga tak abis tapi tinggal sedikit.. susu nak dia..tapi mkn tak nk tak mcm sebelum ni habis je.. Sy tkut ank Sy turun berat bdn😭😭..haritu check 7.3kg..ank Sy minum susu dugro #bantujawab #bantujawab #SeriusTanya

2 Các câu trả lời

Sis boleh cuba buat aiskrim yogurt. Blend 1 cawan yogurt full cream yg original, sebiji pisang dan buah pilihan sis. Pastu bekukan. Boleh legakan sakit gusi dan naikkan berat badan walaupun sikit

sis blh bg mknn sejuk bg die gigit..bt eskrim homemade