czer 4days..

baby sy baru 4hari.. sy czer.. sd 2hari ni asal sy bangun pagi kepala sy mcm mau pecah, berdenyut².. sampai sy nangis x tahan sakitnya.. allahuakbar.. sakit d atas kepala sampai blkg kepala. ada sesiapa tahu?

2 Các câu trả lời

sama la mcm sy. normal rasa sakit kpla. sbb bdn kita penat. misi ckp kena kuat klu nk cepat sembuh. jgn terus bangun. menyandar je dlu slow2. sikit2 try duduk n bangun untuk brjlan. jgn pksa sgt la. tp cuba slow2. klu sakit sgt bgthu je misi ye.

masih di hsptl ke? klu ya bgtau misi nanti dktr dtg check. klu dh balik rumah, checkup kuning kena dtg kk, cakap dgn misi yg awk sakit kepala