Bayi kurang berat badan

Baby sy 8bulan alami masalah kurang berat badan yg berada diparas kuning. Bnyk Cara dah Cuba dri segi pemakanan (kec.avokado n minyak zaitun) utk naikkn berat tp x berjaya. Baby Masih menyusu badan mcm biasa. Adakah dgn avokado n minyak zaitun mmg bole naikkn berat? Adakah susu badan punya masalah walhal baby hisap, kencing n berak mcm biasa? Stress dbuatnya

1 Trả lời

Kerapkan susu pada 10pm hingga 4am. Nutrien terbaik susu ibu.

1y trước

Tidurnya cukup? , bawa dia jln2 pagi dpt kan sinaran matahari