tadi pergi scan baby 24 week 3 hari.. baby ok je smua cume doc kate baby posisi songsang..

baby songsang 24 weeks 3 hari

41 Các câu trả lời

Awal lagi mama. Nanti nak dekat2 tu baru baby akan turun. Baby nak bergolek2 kat dalam tummy mama dia. 💕

saya pun sama sis scan kat swasta...baby songsang,nanti tunggu 30 minggu kena g lagi scan...jantina baby pun dah nampak terang masa saya scan 21minggu 4 hari

boleh pusing lg tu sis..doc pernah pusingkan baby masa preggy anak ke 4 ,dah masuk 8 bulan x silap masa tu sbb baby xnak pusing..alhamdulillah berjaya sekali pusing..

2y trước

macam mna doc buat sis? sakit tk?

awal lagi, it's ok baby Akan pusing lagi 🥰 sy biasa 7 Bulan Akan buat lenggang perut untuk bagi kepala kat bawah. bidan Yang bertauliah dlm perbidanan.

its a girl!

2y trước

untung nye dpt scen bby girls 😶Sye blom lagii tgokk blom lagi scen bby girls or boy

saya pnh alami bby mlintang,kaki dbwah kpala di atas nurse dan fmly srh saya usap2 prt bckp dgn bby... Alhamdulillah now 36w bby dh msk laluan..

sy pn 24 mgu.. aritu scan doc ckp kpala baby mc kat ats.. tp xpa sbb mc awal lg.. baby akn bpusing2 pla nti.. x perlu risau ya sis..

sama..tp saya 2 hari rasa sakit sangat bawah perut ni. pinggang pun sakit semacam. kadang mengeras bawah perut..normal ke.

masih awal lgi,ruang luas untk bby berpusing jngan risau ya sis ..insyallah dipermudahkan semuanye Aamiin

Nmpk jelas tak klu 24week?

2y trước

sis buat 5d scan ms brp week ye?