tadi pergi scan baby 24 week 3 hari.. baby ok je smua cume doc kate baby posisi songsang..

baby songsang 24 weeks 3 hari

41 Các câu trả lời

saya pun songsang lgi , tapi doctor ckp jgn risau , sebab ruang untuk dia pusing tu masih ada lgi

tadi sy pon bru las scan.24week 4 ari..songsang jugak kepala diatas..xpe sbb dy masih kecik lgi

sayaa pulak bby dah masuk laluan....

3y trước

doc xkate ap2 pulak ... nnty 30 week repeat scan. tapi tulaa. .kerap betul kencing nyee..... doc kate bby berpusing2 ... biase jee. xtahu jugak . p

baby boleh pusing lagi. baby akan susah nak pusing bila dh usia matang 37 minggu

kalau baby dh 24 week pgi scan swasta utk nk thu jntina baby boleh nmpk dh ke??

24week dh tau ya songsang ka x.. sya bru scan 23week hritu.. doktr xckp apa pon

kalau bayi songsang bnyakkan bersujud atau bergerak nnty baby pown akan aktive

Sama sy 24w5d baby songsang lgi. Doc ckp tkpa masih jauh lagi perjalanan😅

sy pon doc ckp gitu..tp doc jgn jgn risau t dia pusing😊

sma mcm sy...tpi Dr ckp should be ok j cz bby brgerak2