baby tidur meniarap

baby saya tidur lena siang meniarap kalau tak dia tak kan lena mcm tido telentang. dh bedung dh cuba mcm2 kcuali meniarap je. bile dia dh tidur saya tuka telentang dia bgon smula dn takan tidur. hnya waktu siang. waktu malam je dia boleh tidur telentang. baby saya sorang je ke mcm ni? baby saya lagi 3 hari nk masuk 2 bulan. #adviceappreciated #1sttym

2 Các câu trả lời

Sama macam anak2 saya Semua dari baby suka tidur meniarap siang ka malam ka… Anak sulung sampai sekarang umur 7tahun masih meniarap, dia akan peluk bantal panjang sebab dah bisa dari baby… Anak no 2 suka meniarap sebab suami selalu letak atas dada dari baby sampai dia umur 3tahun tidur mesti nak meniarap atas badan saya atau suami… bila dia dah tidur saya alih bagi dia peluk bantal… sampai sekarang masih macam tuu… Cuba bila baby dah tidur tu ibu letak bantal panjang bagi baby peluk… kena selalu pantau sebab baby lagi kan…

4mo trước

baik terima kasih.