tiap kali minum susu

nak tanya normal ka baby tiap kali minum susu dia berak ..kadang cirit kadang tak tapi tiap kali minum susu dia memang auto berak .susu fm berak susu badan pun berak ..risau laa sya .baby sya 6bulan#ingintahu

2 Các câu trả lời

klau sehari berak 2 3 kali n tekstur najis normal okay je. cuma klau najis cair sgt n sehari 4 5 kali berak then kena gi check doc n tgk mknn ape kita bg tu

hi sis. mcm mana keadaan bby sis? sbb bby saya pn 6 bulan skrg and tgh alami benda yg sama

4d trước

sya gi klinik dkter bagi air garam ja ..minum yang tu elok dah xcirit .tapi sekarang ni ank sya mnum susu badan .dia tolak fm