Baby muntah

Baby saya setiap kali minum susu, selalu muntah. kenapa yee? ada pengalaman tak ibu ibu. bila tanya misi, misi cakap tuh normal 😣

6 Các câu trả lời

Kena burp kan baby dulu. Anak saya pun macam tu masa awal2 dulu. Doktor kata tu muak susu. Bukan muntah. Kena sendawa kan baby, make sure susu pun jangan berlebihan. Sebab perut dia pun kecik je, bila susu berlebihan tu yg keluar balik. Lagi satu, rongga saluran makan / minum baby ni masih belum kuat. Tu yg kadang2 lepas minum keluar balik. Sebab tu kita mesti sendawakan baby

Sama lah dgn baby saya..skrg baru hari yg ke 27..lepas nyusu mesti muntah walaupun dah sendawakan.kadang kluar ikut hidung.mungkin terlebih menyusu kot

Kalau saya, lepas menyusu saya mesti sendawakan baby

Jgn lupa sndwakan baby slepas mnyusu spya xmuntah

terlalu kenyang tu sis

reflux try google