Baby sembelit

Hi, baby saya sembelit. Saya cadang nak tukar susu. Tp susu yg dia guna sebelum nih belum habis lagi. Nak tunggu susu tu habis atau terus guna susu baru ja? Saya first mom. #ingintahu #firstmom #pleasehelp #seriusnanya #firstbaby #bantusharing

1 Trả lời

terus jela guna susu baru. kesian anak tu. susu tu boleh je nak jual balik or sedekah dkt sapa2. fhm awk xnk membazir, tpi sanggup ke tgok baby sembelit hari2?