Bayi susah tidur siang dan malam

Baby saya sejak 2,3 harini dia susah nak tidur di waktu siang malam pon sama juga.. saya taktahu apa yg tak kena .. tak selesa kaa atau apa .. malam pukoi 1 pg sampai ke 3, 4 pagi susah nk tidur puas saya pujuk , tepuk dan sebagainya . Bg susu dia tidur sekejap shj .. kenapa ya? Baby saya baru 1 bulan 17 hari#pleasehelp #seriusnanya

1 Trả lời

Bedung, suasana bilik, pakaian? Lampin? perut? Gangguan skrin, cahaya dan bunyi?