Normal ke baby 1bulan tak buang air besar lebih 2 hari?

Baby saya minum susu badan campur dengan susu formula.. Baby tak de msalah apa2.. Kencing dengan kentut baby okay.. Cume xberak..

4 Các câu trả lời

saya mcm tu jgak..besa jugak sminggu baru berak..5 hari bru berak..kali ny xtw brpa hari plak bru nk berakk..sy tngok anak saya berak ok ja..asalkan jgn sembelit/ tahi keras sudh..anak saya pon df+fm..skali berak punyak bnyak..ada skali tu smpai dua kali dya berak penuh pampers..habuan bnyak hari xberak..

saya pun sama sis tapi ada orang cakap normal sebab bf+fm , asalkan baby berak taik tak keras okey je .. anak saya 2hari baru berak pastu dia berak tu bukannya sikit banyak penuh satu pampers ..

selagi berak tak keras tak Ada masalah kudd , anak saya Pon 1 Bulan lebih berak 2hari 1 Kali , Susu campur jgk

rasa tak normal sbb susu campur . kena hari2x juga

2y trước

normal je sis. sya dh tnye nurse klinik kesihatan. sbb ank sya 2 bulan pon mcm tu jgk berak 3hari skali bru nk berak. as long as najis dia x keras. it's normal kata nurse. just pantau..