Baby berak kerap

Hi baby saya full FM. Sebelum ni minum susu S26 berak ok je, lately ni saya perasan dia berak kerap sampai satu hari 5 kali dia berak pastu najis dia cair camtu. Maksudnya susu dia tak sesuai ke?

2 Các câu trả lời

jumpa doctor sis ,, ank sy pun kerap berak ingt sbb susu tukar susu pun sama,, last2 g hospital kena warded n ada jangkitan dlm darah,, now dh 7hari kena warded on antibiotik

2y trước

blh thu ape lagi simptom lain selain kerap berak tu?

Kalau ada tanda kerap berak, cair & cirit, susu tu tak sesuai dengan anak puan