Najis bayi

Baby saya fm + df. Baru 3 hari macam tu perkenalkan susu fm. Okey ke jika baby saya berak 4 ke 5 kali sehari sama macam saya bagi df dan kentut2??? Berak baby more sticky sekarang compared masa df shaja.

2 Các câu trả lời

warna apa poo baby? saya pun mix , setakat ni sama la anak saya pun poo still 4-6 kali. As long as dia tak kembung, muntah and sembelit okay sahaja susu fm tu mommy

4mo trước

Mustard warnanya