Susu FM apa yang okay

Baby saya dah masuk 2 bulan. Saya bagi fm je, sebab susu badan drop. Susu fm apa yang okay untuk naikkan berat baby?

2 Các câu trả lời

kena try n error sis, baby kita tak sama penerimaanya, kdg ank kita sesuai yang ini,tapi bila anak org lain minum kdg sembelit,kdg cirit birit. Macam ank saya dari nb kami try dlu dupro. Alhamdullilah ank sy sesuai, smpai la dia 6 bln mcm tu dia cirit2, n doc sggstkan tukar susu, try la similac, mmg hilang cirit, bila hilang ank sya jdi sembelit n ssh nk berak, so kmi decide tukar balik susu lama dia, Okey smpai la skrg dia 9bln, sesuai dgn dia. Try dulu sis mna sesuai dgn ank sis, try beli pek kecik2, kalau tak sesuai tak terasa sngt. Tpi dupro ank sya mmg bambam, skrg dia nk dkt 10kg😅

brand xpenting. yg penting penerimaan bby. kdg cuba yg biasa2 pun dh boleh buat berat naik. kdg kena invest sikit baru bby serasi. so its really try and error...every bby berbeza sbb bdn pun beza sy pun cuba smpai 10 jenis fm baru dpt yg serasi . dari hat mahal smpai yg murah. mcmtu lh.