Baby tak berak

Baby saya dah 5 hari tak berak. Fully breastfeed. Baby dah 1 bulan lebih. Normal ke? Ada tak ibu lain yg fully susu badan mengalami perkara sama.

2 Các câu trả lời

Kalau anak tak meragam normal, mommy. Ada doktor yang bagitahu kalau fully breastfeed memang normal berak tak kerap. Tapi kalau anak meragam, perut selalu kembung, sembelit/najis keras. Tu tak normal

Sama baby sebulan. Full bf. Kadang tak berak seminggu. Kalau berak najis lembut jee hehe normal lah tuu. Sebab selalu kentut² jee.

2y trước

Ok samaaaaa hehe tq