Susu Formula

Baby saya baru usia 7 hari.. haritu mase warded, doc bgtau paling sikit blh bagi susu kat baby 50ml.. kalau sy bagi lebih pun takpe kan.. btw, sy ade juga bagi susu badan selang seli kat baby. baby sy kdg dia merengek dia minum sikit je pastu sambung lepas2 tu. Ade yg tahu tak mcm mne nak kira brp Ml susu kena bagi sesuai dgn berat badan baby? Ade cara kiraan tak?#firstmom

1 Trả lời

feed on demand baby. anak sye mse dlm hari pernah minum sampai 6oz. sye mmg feed on demand. nak2 lagi kalau susu bdn. sbb susu bdn mudah hadam.

11mo trước

Tenkiu jwb soalan sy.. tula sy skrg bagi je feed on demand..