BABY MERAJUK KE?

Baby saya aktif dari semalam tendang2 sampai harini.. macam tak tidur pulak dia.. lepastu suruh bapak dia pegang dan rasa.. bapak dia excited tiap kali saya cakap baby makin kerap tendang.. tapi bila dia pegang baby diam pulak🤣 lama dia diam selagi bapak dia pegang perut panggil2 dia.. pastu bapak dia bangun nak pi mandi, dia sambung balik tendang tu. Hahahaha.. ada siapa camni tak

19 Các câu trả lời

Samalah.. Tpi bila da tahu.. Cuit husb senyap.. Suh pgang.. Kemain excited husb

Excatly same even won't move till father remove his hand from belly 🤣🤣

Sma mcm ank2 sy dlu..bila bpa dia pgg trus behenti tendang😘

Hehe agaknya baby rasa pelik ada orang gosok2 dia, hehe.. 😄

hahaha sama ler.. bkn baby merajuk tp mmg kekdg ada mcm tu..

Hahaha sama mcm saya jugaklah skrg alhamdulillah baby dh fhm

Baby memilih tuu 😁

😆😆

Sama!