najis baby cair

baby saya 2bulan stgh skrg .. dari masuk 2bulan, lately ni najis dia kerap cair mcm ni? sbb baby full fm skrg 🫠 normal ke? sbb dh try tnya kk diorg cakap normal sbb baby xmakan dan cuma minum . cuma jawapan tu mcm tak memuaskan . sbb mula2 dulu najis bby tak mcm ni.. dah try dutchbby, dupro, lactogen, similac.. td dah pergi panel klinik . diorg bagi bbg prebiotik . tp takut pulak nak try kat bby . sbb msh sangat bby #bantujawab #firstmom #ingintahu

najis baby cair
4 Các câu trả lời

anak saya fully fm najis cmni jugak tapi baby ok jee tak nangiss xkembung umur anak saya 3buln guna susu lactogen

Anak saya pun saya bg probiotik tu sis.. farmasi suggestkn sbb hrtu anak saya sembelit.. anak saya pun 2m+

mcm cirit pun ade.. cuba tukar susu f bby ni stiap bulan mmg ade perubahan