Baby Suka berpaling kw sebelah side sahaja

Baby saya 2 bulan suka pandang ke kiri sahaja, adakah ini torticolis? Tapi kdg2 dia blh je kekanan tapi mmg dominan ke kiri. Risaunya #pleasehelp #firstbaby #bantusharing #firsttimemom

3 Các câu trả lời

bby sy disahkan tortikolis selepas umur 3bln. sblum ni ingtkan tengkuk dia xkeras lg. bila msuk 3bln bru prasan itu abnormal. sy bwk jumpa doc pakar kanak2 dan doc refer bby sy utk fisio . skrg dlm proses terapi lg. better awak pi cek.

Maaf saya tiada pengalaman. Disarankan check with doc, untuk kepastian.

xde pengalaman