My hospital beg

Baby oh baby. Semoga dipermudahkan urusan melahirkan walaupun masih tak ada tanda2 lagi #39w5d

My hospital beg
16 Các câu trả lời

Sama lah dengan saya. Kalau takde tanda-tanda lagi pastu taknak kena induce, banyakkan bersama dengan suami. InsyAllah dalam 12 jam atau kurang air akan pecah sebab baby dah cukup matang

Mcm sy la tu sis. Nurse bilang klu xda beranak juga mggu depan. Kmu pg sni awal pg. Last2 beranak ngam2 39mggu. Haha. Pandai juga si baby takut kena boom.

semoga di mudahan kan urusan bersalin,ibu dan anak sihat selamat.aamiin

5y trước

Tq sis

Kalau xda tanda terpksa la serah diri ni.😂 good luck mommy

5y trước

Lusa appointment doktor. Mesti dapat surat cinta 🤣🤣🤣🤣

Good luck sis.. Jge pernafasan yee smse construction nnt

5y trước

Tq sis..nanti dipraktikkan

Semoga dipermudahkan yer mommy...insya Allah, amin...

5y trước

Tq sis

Semoga di permudahkan segala urusan ☺️☺️

5y trước

Tq sis

Semoga dipermudahkan urusan ketika beranak...

5y trước

Tq sis

Selamat bersalin dan dipermudahkan sis

5y trước

Tq sis

sama ngn sy sis 39w 5d 😍