Normal ke.. kalau tarikh due dengan tarikh scan berbeza 1minggu tarikh due 38week tarikh scan 37week

Baby ogos

5 Các câu trả lời

normal.. sbb anak kecik dri usia kndungan.. mcm sy.. due 13.8.. dlm scan plak 21.8.. tp last2 dh bersalin dh pd 3.8..ngam 38 minggu 2 hri gitu.. berat bby pun normal dlm 2.7 kg..

normal je wak.... sbb saiz baby masa scan tu akan pengaruh due date... baby saya sampai 4 tarikh due. yang penting dlm lingkungan 2weeks dri tarikh jangkaan kiraa period.

Normal je tu maksudnya bby kita yg kecik. Mcm sy due date 2/8 tp scan 21/8 . 19/8. Bby dalam border je size kecik dia. Dia lahir pun 38 week 2.5 kg

sy plak beza 2 minggu.. kamdungan 34 minggu tp scan dah 36minggu..

1mo trước

harini scan 36wks 2 hari berat baby 2.9kg

Normal sbb scan tu anggaran pertumbuhan baby je.