Tanda bersalin

Baby mengeras tiap 15mins tu salah satu tanda bersalin jugak ke? 37w2d#firstbaby #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

2 Các câu trả lời

Kalau mummy rasa tak sedap hati, mummy boleh pegi hsptl terus ya. Mcm sy seminggu dh keluar lendir darah tp x banyak. Arini keluar juga. Pastu just cuba cuba nak check. Nurse check bukaan dah 3cm pagi ni. Terus warded. Perut pun ada mengeras cuma x sakit.

yup salah satu tanda. if makin kerap 5-10minit terus ke hospital