33 week 5 dy...baby ke 4....

Baby mengeras dgn kerap...sakit pinggang,celah paha rsa sakit,bawah perut rsa sakit,bila di tekan sedikit trasa ngeras dibhgian situ....perlu ka sy trus ke hsptl atau tunggu tanda2 lain?

1 Trả lời

hai mommy. mommy boleh pilih utk terus ke hospital atau terus tunggu tanda tapi pandangan sy,mommy boleh terus ke hospital dan doktor boleh periksa keadaan mommy & baby. incase dah ada bukaan dan perjalanan nk ke hospital jauh,lebih baik admit ward. mommy pun dapat rehat sementara tunggu masa labour ☺