Baby lahir

Baby lahir dgn ukuran panjang badan,51.50cm, Agaknya Besar nnti tinggi tak ya.anak sya.😁😁😁

6 Các câu trả lời

Anak sy perempuan 53.5cm. Dr dan nurse kata boleh jd model sbb nampak panjang kaki dia 😅. Sy kata sbb ikut bapaknya kot tinggi. Suami tinggi 180cm dan sy 165cm. Kalau ikut kata sheikh muzaffar, anak akan ikut average ayah + ibu.

4mo trước

hhhhhhh yeke , semoga anak sya, tinggi lh.

sy dan suami tinggi,tapi anak lahir 49 je..tapi kan stiap bulan panjang dia mmg naik cpt sgt..4bulan 66cm

4mo trước

smoga anak awk tggi 🤲🥰

anak saya 52cm.. tapi saya pendek je.. mungkin ikut ayah dia..

4mo trước

ada juga dengar, tinggi atau pendek anak2,ikut orang tua dia lah, tpi akk sya pendek suami dia pendek, anak pulak. semua tinggi-tinggi 😚😚😚😚

kekadang orang tua dua2 pendek tpi anak, tinggi2

ikut baka mak ayahnya. ank sy lahir pnjg 53cm

boleh tengok graf dalam buku anak sis.

4mo trước

terima kasih