Baby movement (1st baby)

Baby kicking memang rasa mcm bubble bubble bergerak dlm perut yaa. Mcm angin yaa. Sorry tanya. First baby kan.

14 Các câu trả lời

I am 15 weeks 5 days today. For the last 2 weeks, I think I felt the baby moves. Sometimes move lightly, but then farted LOL then I figured that was gas. But sometimes, it felt constantly at the same spot twitching, then the doctor said the uterus is stretching. Then I felt something brushes inside against my palm when I put my hand on my tummy, just below the belly button, its very light... maybe just my imagination or my wish hahaha but still think that it is the baby moves :p btw, congrats on your pregnancy. Pray our pregnancy goes well ^0^

haah ya, masa awal awal tak tahu tu angin ke baby kicking sbb saya dulu kalau gastrik ada rasa bubble dlm perut hahaha lepastu nnti dah 24 weeks ke centu da tahu da boleh beza baby bergerak

5y trước

sama la konius angin ke baby gerak tpi firasat ibu baby gerak huhu

Saya pon first baby jugak.. Tapi pandai dia.. Kalau lapar dia bergerak tak mau mau.. Bila dah kenyang diam ja.. Hahahaa.. Apa apa pun sayang Baby Girl saya

Brp week sis, msa kecil dia mmg mcm tu, kta rsa geli², nt bila dia dh besar, mommy yg xboleh tdo bila tgh² mlm pn dia smacdown dlm perut 🤭

Haah sis.. Kdg2 konfius angin ke, perut lapar ke ni. Sy 21 weeks dh blh rasa btul2... 1st dia tendang rasa terkejut sbb kuat sgt.

Ya mang gitu tu,, naa mau injection Att suda.. Mo inform Jm or Dr yg jaga kmu,,

5y trước

Alright😊😊

syida pun 18 week rasa ada benda,gerak2 dlm perut baby gerak kn huhu

Klu sy rs cm berdenyut lmbut kt perut...selalu rs time baring...

Yup sis..kadang2 keliru tu baby gerak ke perut lapar 😂😂

Haah sis mcm bubble blup blup 😁