mencari susu yang sesuai

my baby girl dh umur 9 month plus..but masa mnyusu dia xnak hisap botol susu..klau bagi pakai syiring ok..please suggest susu yang sesuai for my baby girl?

2 Các câu trả lời

Ada banyak jenama susu kat pasaran, dari yang mahal sampai yang murah. Nak beli susu baby tak boleh ikut baby orang lain tapi kena ikut kesesuaian baby sendiri. Boleh je beri apa-apa susu, selagi dia kencing, berak normal tak sembelit. Macam saya, saya bagi anak saya Dutch Baby, harga affordable.

Try pakai training cup with straw