18week 4day

Baby dh menendang2 perut dh . Semoga awak aktif je sepanjang puasa ni ye . Mommy2 semua ok x harini?? Sahur tadi sy makan nasi sikit pasto minum susu kurma homemade . Alhamdulilah perut pon xla kerap ber'nyanyi?(lapar)..

3 Các câu trả lời

Sy tak puasa harini sis..sy gdm dan hb low..smlm sy puasa tp sy mcm nk pengsan lepas bebuke..jadi sy amik keputusan tak puasa..InshaAllah semoga Allah permudahkan urusan sis juge..sy 17 weeks..tak rasa lagi pergerakkan baby..😊

4y trước

Xpe sis..keadaan xmengizinkan jangan paksa utk puasa ye..

sama..sy pun sahur mkn nasi pastu blend susu dgn kurma n oat.. alhamdulillah rasa bertenaga sikit arini..

4y trước

Ye betol..preggy ni elok jgk amalkan kurma..alhamdulilah..