Due date 4/8

Baby da 39w4day takde lagi tanda tanda baby nak keluar ni, ada tips tak nak pujuk baby keluar selain bersama dengan suami? macam selesa je baby duduk dalam perut mama dia ni😅 #Fistmom #fisrtbaby

2 Các câu trả lời

Squat sis saya baby overdue 6 hari , malam tu beria la squat esok pagi dah keluar tanda , padahal sepanjang pregnancy kaki travel lambat juga dia keluar 😅

bykkn berjalan. ketuk ketampi. jalan itik. bersenam pakai bola. buat urutan perineum. brckp n pujuk baby dlm perut. bykkn berdoa