Perut tak nampak

Baby bump tk nampak lagi walaupun dah nk masuk 3bulan. Normal ke ya ?

7 Các câu trả lời

hi. normal je. saya dari 1 bulan sampai 6 bulan, tak de bump pun 🤣 masuk 7bulan baru nampak tu pn kecil. skrg dah nk masok 9 bulan (37weeks skrg), bru nmpk bump bile pakai baju, tp org2 sekeliling kata perut kecik mcm 5 bulan lol. so rilek2 je awk. takyah stress kalau tak nmpk bump lg.

Normal awak..saya 7bln baru nampak sikit ja sekarang 8bulan barula jelas kelihatan😅

saya 7 bulan baru orang perasan saya hamil . . normal ja. .

sy 5 bulan ni tak nampak perut lagi hahaha org kata normal

normal je awak.. sy nk masuk 6bln baru nmpk bby bump 😝

saya 6 bln baru nmpak .. 9 bulan besar sngat dah

normal sis...dia ikut ketebalan perut