Baby 23h berak bercmpur darah

Baby bru 23 hri najis mcm ni sbb dia dh susu formula

Baby 23h berak bercmpur darah
7 Các câu trả lời

still berdarah lg ke skrg Klau dy berak? Klau masih darah x normal bwk p KK or hsptl ..lg stu mungkin sbb susu x sesuai kat dy

selalunya xsesuai susu ni better pegi klinik tunjuk kat doktor apa sebab najis jadi mcm tu jgn biar lama2 tkut bahaya

seeloknya bawak pegi jumpa doktor. maybe dia tak sesuai susu tu

pls bring baby to hospital . this is not normal mummy

baby sembelit ni. mungkin susu xsesuai

bby meragam masa berak?

4t trước

meragam nak susu tu biasa. masa berak ada nmpk dia meneran?