Baby tak berak 5 hari. Baby umur sebulan 20 hari

Baby breastfeeding tp kadang2 campur formula juga. Perlu risau ke kalau tak berak dh 5 hari. Tapi kencing dan kentut banyak. Cuma tak berak je #bantujawab #firstmom

3 Các câu trả lời

Selagi baby aktif, ada kentut, minum susu normal, kencing okay & tak kembung.. tak perlu risau klau baby tak berak hari2. Pantau dlm masa seminggu, klau x berak jgk bru jumpa doc. Ni atas pengalaman sy, anak full fm dkt 5 hari x berak, then refer doc pakar, doc pakar bgtau mcm sy ckp tadi.. skrg berak dia dh selang sehari.

misi sy pesan klw baby susu campur 3 hry xberak perlu risau...klw full breast semingu xberak masih ok...