39weeks + 5days

Baby baru masuk laluan sikit, tapi due jumaat ni, kalau still tak bersalin memang kena serah diri dekat hospital.. Ada tips tak supaya baby cepat masuk laluan?#firstbaby #firstmom

14 Các câu trả lời

beza sehari saja..saya due tanggal 21.5.22 hari jumaat ni serah diri di hospital

2y trước

Hr nie sy 39weeks 1 hr, tanda2 nak bersalin tue belum ada tp perut mengeras jer, Sy deu 24/5 nie...19/5 checkup kk

buat exercise mcm satu akk ni dkt tiktok. try ler

banyakkan jalan. buat buat busy sikit. 😅 saya pun 40w +1 day

sis dah bersalin kah?

2y trước

alhamdulillah da selamt bersalin wlaupun czer