MOHON CARA RAWAT KUNING PALING BERKESAN.

My baby baru discaj x sampai 2 hari.. now ada masalah kuning.. please ibu2 share..bacaan 174

7 Các câu trả lời

sama mcm baby sy. 2 hari dh detect kuning. terus warded duk bwh lampu 2 hari. kuning ni kena bg susu je sis. klu susu blum byk blh cmpur susu formula. smpaila berak baby bertukar jd kuning.

kalo cara sy ,sy amalkan anggur hijau n minum susu kambing . .anggur hijau tu ibu yg mkn ,then cicipkn sikit kt mulut baby air anggur tu .alhamdulillah turun cepat kuning baby . .

Saye pernah mandikan dengan teh cina tuh, tak jalan, saye minum air kambing jalan siket. Anggur pun saye makan. Lastly saye mandikan dengan air sirap setiap pagi.

Try mandi dgn air rebusan daun belimbing buluh.. Cara ni sy amalkan utk ank sy sebelum2 ni

sy titis sikit air titisan anggur hitam dan kerapkn myusu . alhamdulillah kuning hilang

6mo trước

sy pump susu n bagi botol . tak boleh nak direct sbb sakit dekat tempat czer

rebus peria katak Lepas Tu bagi dia Mandi pakai air dia

Ibu minum susu kambing