susu yg sesuai dgn newborn

baby baru 3 hari. susu badan tak keluar. so terpaksa bgi susu formula dugro sementara susu badan nak menjadi. macam mana kita nak tau yg susu tu sesuai dgn baby?

1 Trả lời

kalau susu bdn xde puan msih ada di hsptl blum discharge puan blh try tnya doc atau nurse tuk dptkn pil tuk adakan susu bdn...mcm sy dlu ank lahir prem .ank rejek susu formula . nurse dan doc siap pesan .jika susu xde dh mkn n minum air kosong byk msih xde..blh mintk pil tuk adakan susu..mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin

5mo trước

Oh baru tahu ada pil untuk adakan susu. 😁