Baby 26 hari

Baby asyik muntah padahal dah sendawakan.. dia x over feeding ya sbb bila sy tarik puting dia masih nangis nk susu .. maybe perut kembung tapi ntah la wei stress sedih n risau .. suggest losyen or minyak yg boleh bagi perut baby selesa n nk bagi x kerap muntah ..baby sy hari2 muntah .. #seriusnanya #firstmom #firstbaby

2 Các câu trả lời

Jeluak atau muntah? Dua2 ni berbeza awak. Anak saya dulu jeluak sampai umur 6 bulan. Sebelum tu dah refer dengan paed dah. Paed kata normal. Kalau awak risau nanti refer dengan doktor ya. Ni saya kongsikan sesi soal jawab dengan doktor dalam TAP ni. Awak baca la. Ada banyak soalan daripada mommies yang doktor jawab. Harap membantu https://community.theasianparent.com/q/salam-sejahtera-semua-pengguna-tapibu-bapa-baru-pasti-terkejut-apabila-bayi-b/4674623?d=android&ct=q&share=true

Kalau muntah setiap kali susu kena g spital.. Dr akn buat xray utk tgk takut ada block dekat usus anak awk. kalau betul mmg kena operation