first pregnant

baby aktif sangat dalam perut. kadang kadang tk aktif , normal ke ? #20week

8 Các câu trả lời

Normal sis, saya pun mcm tuu. Depends kita jugak kalau kita penat baby pun kurang gerak. Tapi dia okey jee. lgpunn baru 20 weeks kann. hehe, saya 25 minggu punn ada masa dia takk aktif.

Same laa sy pon.. Mcm semalam dia kurang aktif.. Risau jgk.. Lepass sy baring..ngereng belah kiri.. Baru rasa dia gerak2..

Normal sis. Time ni dia ade ruang lagi. Tnggu besar sikit lg, confirm asyik rasa gerakan dia 😊😊

5y trước

I pon sakit pinggang kiri.. 20 weeks today 30/5/19.. dapat rasa gentle movements, tapi belum kerap

Yup normal ☺️

Normal 😊

Normal sis

normal