Petua Turun Kuning Baby

Baby 7days. Kuning makin meningkat. Sudah cecah 233 bacaannya. Susu ibu kuat minum. Berak dan kencing pun kerap. Tolong share tips please. Penat la hari² nak pi KK. Weekend pun kena pergi. Mengurut badan pun kena schedule semula. #SeriusTanya

19 Các câu trả lời

Beli herba kt kedai sensei untuk buat mandian.. Bau macan teh.. Taktaulah berkesan ke tak tp kuning anak turun tu suggest tu je kt org lain

ank sye dulu. sye letak lendir btng rajawali. letk pda kaki bby lpas mndi. mmng mndadk turun. 3 hri dh hilng kning

try mandi dengan air sirap . baby sy mandi dgn air sirap... 3 kali je pergi KK Alhamdulillah terus bebas jaundice

Sy hari tu bagi baby mandi air daun belimbing asam pagi & ptg.. kali ke2 check kuning, x ada dah kuningnya

Mandikan anak dengan daun kucai +asam jawa. Dua kali sehari jangan stop sampai kuning turun.

ank sye pun kuning sye amalkn mkn sekuang cina alhamdulillah kuning ank dh turun

Sy amalkan suplemen dlm set pntang amway anak tk kuning

Bagi susu kambing few drops will do

Minum air sengkuang.